• Voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Tot 30 dagen retour, zonder gedoe
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Regelmatige afname? Vraag een zakelijk account aan!
  • Voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Tot 30 dagen retour, zonder gedoe
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Regelmatige afname? Vraag een zakelijk account aan!

Onze winkel

Welkom bij onze winkel aan de Industrieweg 4B in Westerhaar-Vriezenveensewijk! Wij zijn trots om jou te verwelkomen in onze uitgebreide locatie, waar kwaliteit en diversiteit samenkomen voor al jouw projecten.

Ontdek een winkel die meer is dan alleen een plek om benodigdheden te kopen - het is een gemeenschap voor vakmensen en doe-het-zelvers. Aan de Industrieweg 4B bieden wij een breed scala aan hoogwaardige producten op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen, accu-gereedschap, elektrisch gereedschap, elektra, PVC en waterproducten.

Of je nu op zoek bent naar specifieke gereedschappen voor een project, hoogwaardige materialen voor elektrische installaties, PVC-producten voor leidingen of alles daartussenin, onze winkel heeft alles wat je nodig hebt.

Ons vriendelijke en deskundige personeel staat paraat om je te assisteren. Of je nu professioneel aan het werk bent of gewoon een passie hebt voor klussen, we begrijpen dat elk project uniek is en we zijn hier om ervoor te zorgen dat je de juiste producten en ondersteuning krijgt.

Kom langs bij Industrieweg 4B en ontdek een wereld van mogelijkheden voor al je projecten. Bij ons draait alles om jouw succes in elke klus die je onderneemt. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze winkel!


Weet ons te vinden

Techall is al ruim 15 jaar een begrip in Westerhaar en omgeving. Tot 2020 zaten wij gevestigd aan de hoofdstraat in westerhaar maar door de aanhoudende groei hebben wij onze intrek genomen in een compleet vernieuwd pand aan de industrieweg 4B in Westerhaar-Vriezenveenwijk. Hier hebben wij de mogelijkheid om verder te groeien, een betere service te verlenen en onze producten nog beter te presenteren.

Industrieweg 4B, 7676SJ, Westerhaar-Vriezenveensewijk

Contact formulier

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17:00

Zaterdag: 8.00 - 13:00