• Voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Tot 30 dagen retour, zonder gedoe
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Regelmatige afname? Vraag een zakelijk account aan!
  • Voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Tot 30 dagen retour, zonder gedoe
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Regelmatige afname? Vraag een zakelijk account aan!

Onze missie

Bij Techall streven we naar het vervullen van een duidelijke missie, gedreven door onze toewijding aan klantenservice, kwaliteit en gemeenschap. Onze missie omvat de volgende pijlers:

''Wij streven naar langdurige samenwerkingen met onze klanten''

Kwaliteit en Duurzaamheid: Wij zijn toegewijd aan het leveren van producten van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de verwachtingen van zowel professionals als doe-het-zelvers. Daarbij streven we naar duurzaamheid, zodat onze producten niet alleen vandaag uitblinken, maar ook de tand des tijds doorstaan.

Klanttevredenheid: Het is onze missie om onze klanten niet alleen te voorzien van de juiste producten, maar ook met een buitengewone winkelervaring. We willen de verwachtingen overtreffen door uitstekende klantenservice te bieden, deskundig advies en een vriendelijke omgeving waar klanten zich welkom voelen.

Innovatie: We streven naar voortdurende verbetering en innovatie. Dit omvat het blijven verkennen van nieuwe producten en technologieën, zodat we altijd de meest geavanceerde oplossingen kunnen aanbieden aan onze klanten.

Gemeenschapsbetrokkenheid: Techall] is meer dan alleen een winkel; we zijn een integraal onderdeel van de gemeenschap. Onze missie omvat het ondersteunen van lokale initiatieven, het bieden van werkgelegenheid en het creëren van een positieve impact op het gebied waarin we actief zijn.

Educatie en Empowerment: We willen niet alleen producten verkopen, maar ook kennis delen. Onze missie omvat het empoweren van klanten door educatieve middelen aan te bieden, zodat ze zelfverzekerd en geïnformeerd aan hun projecten kunnen werken.

Bij Techall geloven we dat deze missie de kern vormt van ons bedrijf en ons onderscheidt als meer dan alleen een leverancier. Het is onze belofte aan onze klanten en de gemeenschap die we dienen.

Een breed assortiment

Uit voorraad leverbaar

Onze producten

Bij Techall hebben we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voorzien in de eisen van zowel professionals als enthousiaste doe-het-zelvers. Hier is een overzicht van onze belangrijkste productcategorieën:

Handgereedschap voor diverse toepassingen

Elektrisch gereedschap voor efficiëntie en precisie

Accu-gereedschap voor draadloos gemak

IJzerwaren:

Elektrisch Gereedschap:

Accu-gereedschap:

Elektra:

PVC en Waterproducten

Onze producten voldoen aan hoge normen van kwaliteit, duurzaamheid en prestaties. Of je nu bezig bent met een klein reparatieproject of een grootschalige bouwonderneming, Techall is er om de juiste producten te leveren die jouw project tot een succes maken.

Daarnaast zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën, zodat ons assortiment up-to-date blijft en we innovatieve oplossingen kunnen bieden aan onze klanten. Kom langs in onze winkel aan Industrieweg 4B in Westerhaar-Vriezenveensewijk en ontdek zelf de kwaliteit en diversiteit van onze producten. Wij streven ernaar om jou te voorzien van de beste tools en materialen voor elke klus!

Onze klanten

Bij Techall koesteren we onze klanten en streven we ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden aan een divers klantenbestand. Onze klanten vormen de kern van ons succes, en we begrijpen dat hun tevredenheid de sleutel is tot het opbouwen van langdurige relaties. Hier zijn de belangrijkste categorieën van onze gewaardeerde klanten:

Professionals in de Bouw en Vakmensen:

Doe-Het-Zelvers en Hobbyisten:

Bedrijven en Ondernemingen:

Landbouwers en Tuiniers:

Technische Professionals:

Lokale Gemeenschap:

Ongeacht het profiel van onze klanten streven we ernaar om aan hun unieke behoeften te voldoen. Ons doel is om een vertrouwde partner te zijn die hoogwaardige producten, deskundig advies en uitstekende service levert. We geloven in het opbouwen van langdurige relaties en het ondersteunen van onze klanten op elke stap van hun projecten. Bij Techall staan klanttevredenheid en klantgerichtheid centraal.