• Voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Tot 30 dagen retour, zonder gedoe
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Regelmatige afname? Vraag een zakelijk account aan!
  • Voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Tot 30 dagen retour, zonder gedoe
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Regelmatige afname? Vraag een zakelijk account aan!

Irrisketch

Voor het ontwerpen en plannen van een tuinberegeningssysteem zijn er verschillende softwareprogramma's beschikbaar. Deze programma's kunnen je helpen bij het maken van nauwkeurige plattegronden, het in kaart brengen van irrigatiezones, en het optimaliseren van de watertoevoer.

Een intekenprogramma voor tuinberegening is Irrisketch PRO waarmee gebruikers de layout en specificaties van een tuinberegeningssysteem kunnen ontwerpen en visualiseren. Enkele uitgangspunten van Irrisketch:

Ontwerpfunctionaliteit: Irrisketch stelt gebruikers in staat om de lay-out van de tuin te tekenen en irrigatie-onderdelen in te voegen op specifieke locaties.

Bibliotheek van Irrigatiecomponenten: Een verzameling van symbolen en afbeeldingen van verschillende irrigatiecomponenten, waaronder leidingen, ventielen, sproeiers en druppelbevloeiingssystemen.

Schaal en Afmetingen: De mogelijkheid om de schaal van de tekening aan te passen en de juiste afmetingen in te voeren om een nauwkeurig ontwerp te garanderen.

Simulatie en Analyse: Irrisketch kan simulaties uitvoeren om te laten zien hoe het beregeningssysteem zal werken op basis van verschillende parameters, zoals waterdruk en sproeipatronen.

Rapportage: Irrisketch kan rapporten generegen met technische specificaties, inclusief benodigde materialen, waterverbruiksschattingen en kosten.

Gebruiksvriendelijkheid: Intuïtieve interface en gemakkelijke navigatie, zodat zowel professionals als hobbyisten het programma effectief kunnen gebruiken.

Exportmogelijkheden: Het vermogen om het voltooide ontwerp te exporteren naar verschillende bestandsindelingen voor verdere analyse, presentatie of afdrukken.

Updates: Regelmatige updates en ondersteuning om ervoor te zorgen dat het programma blijft voldoen aan de evoluerende behoeften van gebruikers en technologische veranderingen.

Irrisketch