• Voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Tot 30 dagen retour, zonder gedoe
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Regelmatige afname? Vraag een zakelijk account aan!
  • Voor 15:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Tot 30 dagen retour, zonder gedoe
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Regelmatige afname? Vraag een zakelijk account aan!

Stanley FatMax is een bekend merk binnen de gereedschapsindustrie en staat bekend om zijn assortiment van robuuste en duurzame handgereedschappen, elektrisch gereedschap en accessoires. Hier zijn enkele algemene kenmerken en productcategorieën binnen het Stanley FatMax-assortiment:

Handgereedschappen: Stanley FatMax biedt een breed scala aan handgereedschappen, waaronder hamers, schroevendraaiers, tangen, meetgereedschappen, beitels, zagen en meer. Deze gereedschappen zijn ontworpen voor duurzaamheid en prestaties.

Elektrisch gereedschap: Het assortiment elektrisch gereedschap van Stanley FatMax omvat boormachines, schroefboormachines, slagschroevendraaiers, cirkelzagen, haakse slijpers, boorhamers en andere krachtige gereedschappen. Deze gereedschappen zijn ontworpen voor professioneel gebruik en bieden vaak functies zoals hoge vermogens, ergonomisch ontwerp en duurzaamheid.

Accu Gereedschap: Stanley FatMax biedt ook draadloze gereedschappen die werken op oplaadbare accu's. Deze omvatten accuboormachines, slagschroevendraaiers, cirkelzagen en meer. De accu's zijn vaak ontworpen met langdurige prestaties in gedachten.

Meet- en Markeergereedschap: Stanley FatMax staat bekend om zijn nauwkeurige meetgereedschappen zoals waterpassen, meetlinten, rolmaten en hoekmeters. Deze gereedschappen zijn ontworpen om betrouwbare meetresultaten te leveren.

Opslag en Organisatie: Naast gereedschappen biedt Stanley FatMax ook opbergoplossingen zoals gereedschapskisten, gereedschapstassen en organizers om gereedschappen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden.

Binnen elk van deze categorieën streeft Stanley FatMax naar innovatie en hoogwaardige producten die voldoen aan de eisen van professionele vakmensen en doe-het-zelvers. Het merk wordt wereldwijd erkend en vertrouwd door gebruikers in verschillende vakgebieden.